E-bicikli & Bicikli

Otkrijte biciklističke staze našeg kraja

Najam bicikla &

E-bicikla (elektirični)

O Izletu

Najam bicikala i e-bicikala s biciklističkim rutama i kartom

Vrsta izleta

Bez vodiča, obiteljski, Istraživački

Trajanje

1/2 (pola) dana ili cijeli dan

Rezerviraj

p
INFO
KARTA
CIJENA
GALERIJA
VIDEO
t
PITANJA

Najam električnih bicikala i bicikala

Istražite destinaciju Slunj & Rastoke biciklom! Usudite se probuditi istraživača u sebi i otkrijte skrivene ljepote netaknute prirode. Uz razne adrenalinske programe nudimo i najam bicikala za one koji žele istražiti brojne staze i biciklističke staze Korduna. Samostalno razgledajte ljepote Rastoka, rijeke Korane, Slunjčice, kao i Mrežnice koje pružaju osvježenje na svakom koraku vašeg putovanja. Istražujte i odmarajte se u prirodnim ljepotama dok se vozite kroz šume, seoske ceste i slikovite krajolike.

Očekujte seoske puteve, makadam i asfaltirane staze koje pružaju sigurnu i opuštajuću vožnju čak i početnicima. Osjećate li se puni avanture i želje za rekreacijom, unajmite obične bicikle, a želite li prijeći duže terene i staze, u ponudi imamo i električne bicikle.

Što možete očekivati ​​na našim biciklističkim stazama?

Staze su dobro označene, srednje zahtjevne, ali ipak pogodne za početnike. Biciklističke karte možete pronaći na našim stranicama, a ako trebate pomoć, uvijek nas možete kontaktirati! Sastavili smo nekoliko zanimljivih ruta određenih duljina, tako da se zaista može naći za svakoga ponešto. Koju god rutu odabrali, naići ćete na zadivljujuće rijeke, bilo da je riječ o Korani, Slunjčici ili Mrežnici. Osvježite se uz slapove, snimite zanimljive fotografije starih mlinova, odvezite se do Rastoka, malog mlinarskog sela, upoznajte Napoleonov časopis, dođite do tvrđave Starog grada Slunja, a najbolje je što se možete osvježiti na bilo kada u nekom od restorana ili kafića.

Može li se bicikl unajmiti bez kreditne kartice?

Za najam bilo običnog ili električnog bicikla moramo imati određeni oblik garancije tako da prilikom potpisivanja izjave o odricanju odgovornosti na izjavu unosite podatke svoje bankovne/ kreditne kartice koju nećemo teretiti i predautorizirati, već samo sačuvati podatke dok se ne vratite s izleta.

Što je sve potrebno kako bih unajmio bicikl?

Potrebno je izvršiti plaćanje koje može biti na licu mjesta gotovinom ili karticom te potpisati izjavu o odricanju odgovornosti i ponijeti sa sobom kreditnu karticu kao vrstu osiguranja.

Što se događa kada prekoračim dogovoreno vrijeme najma?

Ukoliko uvidite da se ipak želite dulje zadržati ili da se nećete stići vratiti u dogovoreno vrijeme, molimo da nas nazovete i obavijestite radi ostalih rezervacija.

Što ako u određenom trenutku odustanem od vožnje, može li netko doći po nas?

Nazovite nas i dogovoriti ćemo najbolje rješenje, možemo doći po Vas uz određenu nadoplatu.

Koliko bicikala mogu unajmiti odjednom?

Na raspolaganju imamo 10 običnih bicikala i 4 električna bicikla, možete iznajmiti onoliko bicikala koliko Vam je i potrebno i koliko ih je dostupno.

Što ako sam zaboravio šifru lokota?

Samo nas nazovite ili pošaljite poruku putem whatsappa, brzo ćemo Vam odgovoriti i javiti šifru.

Što mogu napraviti ukoliko primjetim kvar na biciklu za vrijeme najma?

Ukoliko primjetite bilo kakve smetnje, savjetujemo da se odmah zaustavite, provjerite bicikl te nas nazovete i objasnite situaciju. Ukoliko je kvar veći i niste u mogućnosti nastaviti s izletom, dostaviti ćemo Vam novi na lokaciju.

Što se događa ukoliko oštetim bicikl?

Kada unajmite bicikl odgovorni ste za nastalu štetu te ćete istu morati platiti. Rizik od štete je miminalan ukoliko koristite bicikl na prihvatljiv način prema našim uputama.

Što ako zakasnim s vraćanjem bicikla?

Ukoliko iznajmite bicikl na pola dana, a zadržite se cijeli dan, platiti ćete samo razlik u cijeni. Ukoliko se planirate dulje zadržati molimo da nas svakako obavijestite.

Zašto potpisujem izjavu od odricanja odgovornosti prilikom najma?

Rastoke active ni pod kojim okolnostima nije odgovoran za nezgode ili štetu nanesenu najmoprimcu ili za nezgode ili štetu koju unajmljivač prouzroči trećoj strani ili za slučajeve odgovornosti. Unajmljivač bi trebao imati osiguranje putem vlastitog osiguranja od nezgode i odgovornosti.

Koliko moram biti imati godina da bih unajmio bicikl?

Morate biti punoljetni (stariji od 18 godina), a ako niste, morate imati prisutnog roditelja ili zakonskog skrbnika i dati dozvolu za vožnju potpisivanjem naše izjave o odgovornosti. Riječ je o standardnoj papirologiji koju ispunjavaju svi naši klijenti.

Na kojoj adresi preuzimamo i ostavljamo bicikle?

Bicikle iznajmljujete, plaćate i preuzimate na lokaciji Hotela Mirjana & Rastoke gdje je ujedno i sjedište naše agencije Rastoke active. Točna adresa je Donji Nikšić 101, 47240 Slunj. Na istu adresu i vraćate bicikle.

Što od dokumenta moram imati prilikom preuzimanja bicikla?

Ponesite svoju osobnu iskaznicu ili putovnicu te valjanu bankovnu/ kreditnu karticu kao osiguranje i naravno dovoljno sredstava za plaćanje usluge najma 😊

Moram li unaprijed rezervirati bicikl?

Uvijek je dobro unaprijed napraviti rezervaciju kako biste na vrijeme rezervirali željeni brojn bicikala te vrijeme najma. Naravno, bicikle je moguće doći i iznajmiti bez prethodne rezervacije, ukoliko budu dostupni.

Što je uključeno u najam bicikla?

Bicikl, biciklističke mape, kacige, lokot.

Imate li dječje sjedalice?

Imamo dječje sjedalice, nosivosti do 24 kg i dajemo Vam ih na besplatno korištenje (ukoliko kod nas iznajmite bicikl). Preporučujemo rezervaciju dječje sjedalice, osobito vikendima i blagdanima.

Mogu li ostaviti recenziju?

Naravno 😊 Uvijek volimo čuti povratne informacije! Recenziju možete ostaviti na googleu, facebooku, tripadvisoru...

Kada i kako trebam platiti najam bicikla?

Plaćanje je na licu mjesta, prije samog najma i odlaska na vožnju. Plaćanje može biti gotovinom ili karticom (primamo sve vrste).

Kontaktirajte nas

RASTOKE ACTIVE turistička agencija

Donji Nikšić 101, 47240 Slunj, Hrvatska

Kontakt

info@mirjana-rastoke.com

+385 47 787 205

+385 99 216 1480

Pronađite nas