Quad avantura

Avanturistički izlet na off road stazama

Quad avantura

O IZLETU

Vođena tura quadovima po off road stazama, šumi, pogled na krajolik

VRSTA IZLETA

Izlet uz vodiča, Avanturistički, Obiteljski

TRAJANJE

1h – 2h (ovisno o izboru staze)

Rezerviraj

p
INFO
DETALJI
CIJENA
GALERIJA
VIDEO
t
PITANJA

Quad adventure

Boravite u regiji Rastoka i Plitvičkih jezera? Provedite slobodno vrijeme aktivno, upustite se u quad avanturu, u blizini Plitvičkih jezera i sela Rastoke! Uživajte u zabavnoj vožnji kroz šume na terenskim stazama vlastitim tempom. Avantura i zabava su zagarantirani!

Oprema i vozila

Sva potrebna oprema i gorivo, kao i stručno vodstvo su uključeni. Osiguravamo vam kacigu, zaštitne naočale, a na zahtjev možete dobiti plastičnu jaknu i rukavice u slučaju hladnoće i lošeg vremena. Raspolažemo sa CF MOTO CFORCE 450ccm novi quadovi koji su dobro održavani te pogodni za 1 ili 2 putnika. Također raspolažemo sa KAWASAKI BRUTEFORCE 300ccm koji je namijenjen za 1 putnika.

O izletu

Quad avantura je ugodna vožnja livadama, šumama i oof road stazama uz pratnju obučenih vodiča. Postoje dvije staze između kojih možete izabrati.

Staza 1 duga je 22 kilometra i traje oko sat i pol do dva sata vožnje, ovisno o vašem iskustvu i brzini, kao i koliko ćete ostati na stazi ako uspod budete slikali i slično.

Staza 2 je nešto kraća, ima 12 kilometara i traje oko 45 minuta do 1 sat vožnje. Idealna je staza ako nemate puno vremena za zadržavanje na odredištu, a tražite kratki odmor u prirodi i zabavnu avanturu.

Obje staze su kružne, a početak staza je ispred hotela Mirjana & Rastoke (gdje se nalazi i naša agencija Rastoke active), točna adresa je: Donji Nikišić 101, 47240 Slunj. Obje staze uključuju dijelove po asfaltu kroz selo (kraći dijelovi) i uglavnom se voze po off road stazama – makadam.

 

start

Svaki dan - Izlet organiziramo svaki dan tijekom dana, od jutra do večeri. Odaberite svoje vrijeme ovisno o raspoloživosti

Uključeno

Pratnja vodiča   Osiguranje Kaciga Zaštitne Naočale Jakna za kišu (na upit)  Rukavice (na upit) Gorivo  Quad

Dodaci

+ Hrana i pića – rezervirajte bogati ručak/večeru poslije izleta u našem restoranu

Min. Dob / Iskustvo

Nije potrebno prethodno iskustvo

Za vozača na turi obavezna je vozačka dozvola B kategorije

Minimalna preporučena dob za djecu (suvozača) - 4 godine

 

Što ponijeti?

Udobna obuća (bez japanki i slično) Udobna odjeća (možete se zaprljati na turi)   Potrebne osobne lijekove Piće&Grickalice

OBAVEZNO

Vozač - Obavezno ponijeti vozačku dozvolu "B" kategorije i važeću bankovnu/kreditnu karticu (za potrebe ugovora o najmu i izjave)

OTKAZIVANJA OD STRANE RASTOKE ACTIVE AGENCIJE

Budući da se radi o izletu koji je ovisan o vremenskim uvjetima, u slučaju izrazito nepovoljnih uvjeta, agencija Rastoke active travel zadržava pravo otkazivanja ili odgode izleta zbog sigurnosti gostiju. Ukoliko Vam predloženi alternativni termin ne odgovara, uplata će biti u cijelosti vraćena.

Mogu li se djeca pridružiti i imaju li popust?

Djeca mogu sudjelovati u vožnji quadova samo uz nadzor i odgovornost roditelja, ali samo kao suvozači, strogi uvjet je da vozači moraju imati najmanje 18 godina i vozačku dozvolu B kategorije. Za djecu vrijedi redovna cijena za suvozača i nema dodatnog popusta.

Da li je za upravljanje vozilom potrebna vozačka dozvola?

Da, valjana vozačka dozvola B kategorije potrebna je za vožnju quadova/atv vozila i vozač mora imati 18 godina.

Kakva je oprema dostupna, što trebam nositi?

Sva potrebna oprema i gorivo, kao i stručno vodstvo su osigurani. Dajemo vam zaštitnu opremu: kacigu, jednokratnu medicinsku kapu i zaštitne naočale. Udobno se odjenite, izbjegavajte papuče, dovoljne su dobre tenisice. Tijekom hladnih mjeseci obucite se toplije i nosite odjeću koju vam ne smeta malo zaprljati. I tijekom zime preporučljivo je ponijeti rukavice.

Kako možemo platiti? Moramo li rezervirati unaprijed?

Možete platiti unaprijed ili po dolasku, na licu mjesta. Plaćanje je moguće gotovinom i karticom (prihvaćamo sve vrste bankovnih kartica). Bilo bi dobro da rezervirate unaprijed kako biste mogli rezervirati termin na vrijeme, a mi sve dogovoriti s vodičima. Ukoliko nemate rezervaciju, a želite ići isti dan, nije problem, slobodno nas kontaktirajte i pronaći ćemo slobodno mjesto za Vas ako je moguće!

Gdje je početna točka? Je li parking osiguran?

Start je ispred hotela Mirjana & Rastoke (adresa: Donji Nikšić 101, 47240 Slunj). Postoji veliki parking gdje možete besplatno parkirati svoje vozilo.

NUDITE LI POKLON BONOVE?

Da, naravno! Izlet možete kupiti za nekog drugog, a mi Vam možemo poslati poklon bon mailom ili ga možete osobno preuzeti.

Je li prikladno za početnike?

Da naravno. Cijeli izlet je pažljivo isplaniran, a tu je i naš vodič koji će vam objasniti sve o vozilima. Brzinu i izlet prilagođavamo vašim sposobnostima.

Ide li staza pored slapova?

Nažalost ne, slapovi su nepristupačni od naše lokacije. No, staze su potpuno u prirodi, uživat ćete u našim šumama, livadama, i upustiti se u pravi off-road doživljaj. Zabava i adrenalin su zagarantirani!

Kontaktirajte nas

RASTOKE ACTIVE turistička agencija

Donji Nikšić 101, 47240 Slunj, Hrvatska

Kontakt

info@mirjana-rastoke.com

+385 47 787 205

+385 99 216 1480

Pronađite nas