Mirjana & Rastoke

Priča o Mirjana & Rastoke ima novo poglavlje. Od prvog dana dajemo sve od sebe da našim gostima i posjetiteljima pružimo vrhunsku uslugu i nezaboravno iskustvo. Ideja nam je bila pružiti sve na jednom mjestu, a osim hotela Mirjana i restorana Rastoke, naša Turistička agencija Rastoke active će vam pokazati najbolje moguće načine kako doživjeti i upoznati našu destinaciju. Očekujte čistu, netaknutu prirodu u kombinaciji s avanturističkim aktivnostima.

Želimo vam puno istraživanja i ugodan odmor!

 

Turistička agencija

Istražite skrivene prirodne bisere naše destinacije uz našu profesionalnu podršku. Doživite nezaboravne trenutke u prirodu uz naše izlete.

Otkrijte netaknuto okruženje rijeke Korane i Mrežnice na izletima kayak safari i rafting-a! Pođite na jedan od naših turističkih obilazaka u Rastoke ili Nacionalni park Plitvička jezera.

Upoznajte naše šume u pratnji vodiča na off-road putevima na quad vozilima. Iznajmite bicikl ili električni bickl te uz kartu označenih biciklisitičkih staza samostalno istražite sve mirne seoske puteve od kojih mnogi vode do pregršt skrivenih kupališta na rijeci Korani!

Nudimo posebne aranžmane “krojene” po Vašim željama koji pored naše velike ponude uključuju ostale aktivnosti u regiji: kuglanje, jahanje, posjet lokalnim farmama i OPG- ima, adrenalin park, i slično.

Gdje jesti i odsjesti?

Za aktivnosti na otvorenom trebat će vam puno energije. Ogladnite li nakon vožnje kajakom, biciklom ili između planinarenja i drugih aktivnosti, ne brinite, u našem restoranu Rastoke nudimo neke od najboljih i najukusnijih tradicionalnih i internacionalnih specijaliteta. Naša putnička agencija je dio hotela Mirjana&Rastoke 4*. Poslujemo kao jedno poduzeće i svojim gostima nudimo najbolju kvalitetu u našoj regiji. Dajte si oduška od užurbanog načina života i rezervirajte naš hotel koji je također vrlo povoljan!

Restoran & Bar

Mirjana

& Rastoke

Hotel 4*

Mirjana

& Rastoke

Kontaktirajte nas

RASTOKE ACTIVE turistička agencija

Donji Nikšić 101, 47240 Slunj, Hrvatska

Kontakt

info@mirjana-rastoke.com

+385 47 787 205

+385 99 216 1480

Pronađite nas